L'escola Europa s'obre a Sant Cugat


  • Comparteix:

Nou conveni de col·laboració

Nou conveni de col·laboració

L'Handbol Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat i la UESC utilitzen el pavelló de l'escola Europa gràcies al conveni signat entre l'Ajuntament i l'escola aquest dimecres. L'acord finalitzarà el 30 de juny de 2011.

Que Sant Cugat és una de les ciutats amb més pràctica esportiva, és un fet demostrat. Tot i les diferents obres de millora que s'han anat realitzant a les diferents instal·lacions esportives, i les ampliacions horàries que s'han hagut de fer, encara es necessiten més equipaments esportius.

És per això que aquest dimecres, l'Ajuntament de Sant Cugat i l'Europa International School, han signat un conveni de col·laboració. L'Handbol Sant Cugat, el Futbol Sala Sant Cugat i la UESC podran entrenar-se al pavelló de l'escola en els diferents horaris pactats. L'acord però, no és el primer cop que es realitza entre una escola santcugatenca i l'Ajuntament. Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.


Lluís Recoder

Volem ampliar la possibilitat d'utilitzar equipaments d'escoles i equipaments que no estan en mans de l'Ajuntament.



De la seva banda, el director de l'Europa International School se sent molt satisfet de col·laborar amb l'Ajuntament, que pagarà un total de 29.000 euros l'any per la utilització del seu pavelló. El director de l'escola, Eladio Herranz, està obert a noves col·laboracions amb l'Ajuntament.


Eladio Herranz

Estem molt contents de col·laborar amb l'Ajuntament. Estem oberts a noves col·laboracions.



El conveni, que s'ha signat aquest dimecres, durarà fins el 30 de juny de 2011.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.