Tothom pot fer esport


  • Comparteix:

Carmela Fortuny i Xavier Amador durant l'acte de presentació de les activitats

Carmela Fortuny i Xavier Amador durant l'acte de presentació de les activitats

El proper 14 d'abril comença el nou curs d'activitats poliesportives adreçades a persones amb discapacitat intel·lectual. El curs, organitzat per l'Ajuntament, és la quarta iniciativa que l'àrea de Serveis a la Ciutadania i la regidoria d'Esports han engegat per poder oferir activitats esportives per a persones amb discapacitat.

El curs constarà de 20 sessions i es farà al CEIP Gerbert d'Orlach. L'activitat va adreçada a persones a partir de 16 anys amb discapacitat intel·lectual que es puguin desplaçar amb autonomia.

Aquesta és la quarta iniciativa que l'Ajuntament ha engegat per tal de poder oferir esport a tothom. El regidor d'Esports, Xavier Amador, explica quin és l'objectiu d'aquests tipus d'activitats.

Xavier Amador

Pretenem donar la possibilitat que persones amb discapacitat puguin practicar l'esport.



La resta d'activitats que es duen a terme són el Grup Boccia, organitzat per l'Ajuntament i per ASDI, el Grup d'Activitats Aquàtiques, organitzat per l'Ajuntament i per AVAN, i el Grup de Tennis Taula, organitzat per l'Ajuntament i per l'Associació Catalana de Parkinson.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, vol que Sant Cugat sigui una ciutat accessible.

Carmela Fortuny

Volem que Sant Cugat sigui una ciutat accessible en tots els sentits.


A banda d'aquestes activitats que ja funcionen, l'Ajuntament té en ment engegar dos projectes més. D'una banda, s'està estudiant la possibilitat de crear un grup d'entrenament de bàsquet amb cadira de rodes; de l'altra, s'ha equipat la sala de malalties neurològiques de la plaça del Coll per tal que es pugui fer gimnàstica de manteniment, pilates i fisioteràpia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.