Turu: 'Amador té encallats els horaris d'entrenament dels equips valldoreixencs'


  • Comparteix:

Montserrat Turu, presidenta de l'EMD de Valdoreix

Montserrat Turu, presidenta de l'EMD de Valdoreix

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, es mostra molt crítica amb el regidor d'Esports, Xavier Amador, a qui acusa d''encallar' els horaris d'entrenament i de partits dels equips valldoreixencs. A causa de la falta d'entesa entre Amador i la vocal d'Esports, Teresa Veciana, Turu ha demanat per escrit a Lluís Recoder que solucioni el problema i es mostra oberta a signar un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament.

Segons la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, els equips que fan els seus entrenaments al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix han perdut dues hores i mitja a la setmana respecte l'any passat en benefici d'equips santcugatencs. Turu s'ha mostrat molt crítica amb l'Ajuntament, tot i que està oberta a signar un conveni d'ús d'instal·lacions esportives amb el consistori.

Montserrat Turu

He parlat amb Lluís Recoder perquè desencalli el tema dels horaris dels equips de Valldoreix al pavelló.


Turu també s'ha queixat que un dels equips de Valldoreix jugava els seus partits oficials els dissabtes a la tarda i que enguany ho farà els diumenges a les nou del matí. Un fet que, segons Turu, perjudica aquest conjunt.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amador i Recasens dimissió.

Joanet. Enviat el 6/oct/09


Es extrany que la Sra. Turu sempre estigui amb problemes. En aquest cas, no m´extranya si el tema el porta la Sra.Veciana que es la responsable que no hi hagues assegurança al Ferran i Clua ( cosa surrealista i que ningu n´ha dit res ) i les destrosses de la ventada no estiguessin cobertes. En quines mans esta la EMD ?¿?¿?¿

Antoni C.. Enviat el 6/oct/09


No dubto, Antoni C. (IU), que l'EMD estigui governada per un equip que no està a l'alçada del que es mereix Valldoreix, peró aquest no és el tema de la notícia. La veritat és que és difícil trobar algú que parli bé de la gestió de Xavier Amador com a regidor d'Esports. I si no, pregunta pels clubs de Sant Cugat, no importa l'esport que sigui. Així que malgrat l'actuació de la Turu, s'ha d'admetre que segurament en això té molta raó.

àlex. Enviat el 6/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.