Turu: 'Valldoreix tindrà un pavelló propi a mig termini'


  • Comparteix:

L'EMD i la Diputació de Barcelona treballen en un pla d'equipaments esportius

L'EMD i la Diputació de Barcelona treballen en un pla d'equipaments esportius

Valldoreix tindrà un pavelló en un terreny proper a l'IES Arnau Cadell. Ho ha avançat la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, a Cugat.cat. La Diputació de Barcelona i l'EMD han treballat conjuntament per fer aquest pla d'equipaments.

Valldoreix vol tenir una instal·lació esportiva pròpia perquè els equips de Valldoreix no hagin de dependre de l'Ajuntament. Amb aquestes paraules, la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha explicat les seves intencions de cara a un futur a mig termini. La Diputació de Barcelona i l'EMD ja han traçat el pla d'actuació a través d'un pla d'equipaments. La ubicació de la nova instal·lació seria en un terreny de l'EMD o d'Ensenyament proper a l'IES Arnau Cadell segons Turu.

Montserrat Turu

Valldoreix tindrà un pavelló propi en terrenys propers a l'IES Arnau Cadell.


Turu ha destacat que el nou emplaçament permetrà més autonomia als equips de Valldoreix i no dependre de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Y el Casal d´Avis quant??? Quant estguem tots morts?

perefantasma. Enviat el 9/oct/09


Felicitats per aquesta decisió, teniu el nostre màxim suport. L’ inversió en infraestructures per l'esport es una clara política social, ja que el jovent no pot estar al carrer marginat sense esport i educació.

CKSC. Enviat el 9/oct/09


Aplaudeixo aquesta iniciativa que si finalment es vincula a l'IES suposarà una millora de la qualitat de l'activitat física dels nois i noies que hi estudïen i també la possibilitat de demostrar al gegant Sant Cugat, com es fan polítiques espotives raonables i sensibles amb la població local sense tants càrrecs directius i pocs cervells pensants....

Anna Maria Marti. Enviat el 9/oct/09


Por supuesto que encantada de tener más infraestructura. Se le ocurre un poco tarde, sra Turu, que lleva usted gobernando 6 años!! Claro que lo que es esta legislatura se ha cargado lo bueno que hizo la otra, todavía no se ha dado cuenta que no es bueno gobernar en minoría?, al menos para Valldoreix. Usted echó a CIU-ACTUEM y usted es quien tiene la obligación de reeditar el pacto. ûltimamente no dan ustedes pie con bola y tienen al pueblo desengañado. Estamos hartos de la guerra que usted incentiva con Sant Cugat, hartos del discurso de agresión a la oposición en vez de solucionar problemas, hartos de nosotros somos los buenos,hartos de vender proyectos en el aire, un poco de seriedad. No ofendan la inteligencia del pueblo, que al fin y al cabo somos los votantes, y tan lícito es su "trono" como las 5 vocalías de CIU-ACTUEM. Pacte, dimita o convoque elecciones, pero haga algo bueno!!

mayte. Enviat el 9/oct/09


Es increible com manipula la Turu la informaciò i se la fa seva.Dimarts reclama pistas per la joventud de Valldoreix i demana a l\\'Alcalde que intercedeixi en el problema.I ara surt donant la soluciò dient que Valldoreix tindrà un nou pavelló a curt termini !!. Cuants anys porta la Sra. Turu governant ?:6 y mig.Que ha fet per dotar d\\'un espai per fer esport al jovent de Valldoreix ?. RES. l\\'unic que fa es omplir-se la boca del que ella diu i diu i diu.La seva principal preocupaciò es criticar i sobretot mirar de sortir tot el posible a la radio.tv,diari etc,etc.Treballi mes i parli menys,els veins de Valldoreix estaran mes contents de ben segur.I EL CASAL D\'AVIS QUE S\'ESPERI, NO ?.

Quim. Enviat el 9/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.