Oberta la inscripció per a les Escoles Esportives de Nadal


  • Comparteix:

Amador i Requeno durant la presentació

Amador i Requeno durant la presentació

Una tercera part de les places ofertades per a les Escoles Esportives de Nadal s'ha exhaurit en el primer dia d'inscripcions. El regidor d'Esports, Xavier Amador, i el director de l'OMET, Xavier Requeno, esperen que la sisena edició tingui el mateix èxit que altres anys.

Les Escoles Esportives de Nadal, presentades aquest dimarts, ofereixen un programa esportiu adreçat als nens i nenes de Sant Cugat durant les vacances nadalenques. Els participants poden gaudir d'esports, jocs i tallers pensats especialment per ells, entre els que destaquen la natació, el bàsquet, l'handbol, els jocs tàctics i els tallers de plàstica i d'expressió corporal. La Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler, la Sala Blava i la piscina de l'UBAE-Eurofitness, continuen sent l'escenari de les Escoles Esportives, que se celebraran en dos mòduls de calendari entre el 23 i el 31 de desembre.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, destaca la qualitat de les activitats ofertes en aquestes Escoles Esportives de Nadal.

Xavier Amador

Oferim activitats esportives molt buscades i molt treballades.





En la mateixa línia, el director de l'OMET, Xavier Requeno, es mostra satisfet de poder oferir aquest tipus d'activitats i vol evitar que es pensi en les Escoles Esportives com un 'pàrquing' pels nens en època de vacances, sino en una activitat educativa i atractiva per ells.

Xavier Requeno

Busquem elements motivadors pels nens que facin que la pròpia activitat sigui un estímul.




En només un dia d'inscripcions obertes ja hi ha una tercera part de les places ocupades. Les inscripcions es poden realitzar a l'Oficina d'Esports per a Tothom (OMET), situada al Passatge del Baró Coubertin, 5.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.