Costa i Cohí, precandidats dels premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'Anna Cohí a la gala dels Presmis Esport en Marxa

Imatge d'Anna Cohí a la gala dels Presmis Esport en Marxa

L'esquiadora santcugatenca Anna Cohí i el capità de Copa Davis i resident a Sant Cugat, Albert Costa, han estat proposats com a precandidats per la cinquena edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat. Tot i això, no se sabrà si els dos santcugatencs són candidats definitius fins el 12 de febrer, dia en que la Comissió de Propostes elevarà al jurat els noms de les persones i entitats proposades.

La trajectòria del tennista resident a Sant Cugat i la victòria aconseguida aquest any com a capità de l'equip espanyol de Copa Davis han portat a Costa a ser un dels dos precandidats dels Premis Ciutat de Sant Cugat de l'àmbit esportiu.

L'altra prenominació ha anat cap a l'esquiadora Anna Cohí, que ja va rebre el guardó de millor esportista de l'any a la gala dels Premis Esport en Marxa, celebrada el 17 de desembre. La santcugatenca ha tancat un 2009 ple d'èxits, amb una tercera plaça al Mundial de Corea en modalitat d'eslàlom, campiona d'Espanya de gegant i campiona d'Europa d'eslàlom i supercombinada per a discapacitats visuals.

Tot i la precandidatura, no serà fins el 12 de febrer quan se sabran els nominats definitius. De moment hi ha 13 precandidats a obtenir el Premi Ciutat de Sant Cugat. La cerimònia tindrà lloc el 28 de febrer al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.