L'Ajuntament tanca les instal·lacions esportives municipals


  • Comparteix:

El camp de la ZEM de Mira-sol afectat per la nevada

El camp de la ZEM de Mira-sol afectat per la nevada

L'Ajuntament ha suspès totes les activitats i entrenaments previstos per aquesta tarda a causa del temporal de neu. El tinent d'alcalde de presidència i responsable del dispositiu especial per a la nevada, Joan Recasens, ha decicidt tancar la totalitat de les instal·lacions esportives municipals de la ciutat.

El temporal de neu que afecta Sant Cugat també té conseqüències en l'àmbit esportiu.

L'Ajuntament ha decidit tancar el pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, el pavelló de Can Llobet i el gimnàs de la Floresta, a més de la ZEM de Mira-sol, la Jaume Tubau, la Rambla del Celler, Can Magí i la Guinardera.

Els problemes de mobilitat i transport, i que han obligat a tancar també el servei de transport públic, han afectat també l'activitat esportiva de la ciutat.

D'aquesta manera, tots els club de la ciutat s'han vist obligats a anul·lar els entrenaments i activitats previstos per aquesta tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.