Els beneficis del torneig de pàdel 'Ajudem els altres' seran per Cáritas Sant Cugat


  • Comparteix:

Cáritas Sant Cugat serà el beneficiari de la nova edició del Torneig de Pàdel 'Ajudem els altres'

Cáritas Sant Cugat serà el beneficiari de la nova edició del Torneig de Pàdel 'Ajudem els altres'

El torneig de pàdel 'Ajudem els altres', organitzat pel Junior i l'empresa de restauració Bocca, donarà els seus beneficis a Cáritas Sant Cugat en l'edició d'enguany. La competició, marcada pel seu caràcter benèfic, arriba a la seva segona edició, que se celebrarà del 27 de setembre al 3 d'octubre a les instal·lacions del Junior.

L'esport com a vehicle d'ajut social. Aquest és el missatge que han volgut transmetre els tres màxims responsables de l'organització del torneig durant l'acte de presentació. La fundació Cáritas en serà la beneficiària i aprofitarà els diners per impulsar el Talleret, un projecte que dóna feina a dones embarassades o que hagin tingut fills recentment. Moltes altres entitats, entre elles l'Ajuntament, han recolzat el projecte.

El contable i voluntari de Cáritas Sant Cugat, Rafael Gómez, ha destacat que a Sant Cugat també existeixen bosses de pobresa.

Rafael Gómez

A vegades no som conscients del quart món, no el podem oblidar.



El Junior, tal i com ha afirmat el president del club, Miquel Ranera, cedirà els drets de les seves instal·lacions per tal de col·laborar amb Cáritas.

Miquel Ranera

Nosaltres com a entitat col·laborarem amb Càritas renunciant als drets de les instal·lacions.



De la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Amador, ha lloat els valors que transmet aquest torneig a través de l'esport. Amador també ha destacat l'alt nivell competitiu del torneig, que enguany aspira a acollir 200 participants, doblant així la participació de l'any passat.

Xavier Amador

És un bon torneig, d'altíssima qualitat esportiva i dirigit per uns grans professionals.



El sistema de competició es reparteix en categories masculina, femenina i mixta. El torneig començarà el 27 de setembre i conclourà el 3 d'octubre, i es disputarà a les instal·lacions esportives del Junior.

El dia 8 d'octubre es lliuraran els premis en un acte al club Bocca, amb l'assistència de l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.