El nou camp poliesportiu i les pistes d'atletisme de la Guinardera seran una realitat a l'abril


  • Comparteix:

La construcció del nou camp poliesportiu de gespa artificial i les pistes d'atletisme tanquen la primera fase del projecte de la Ciutat Esportiva de la Guinardera que s'ha presentat aquest dimarts a l'Ajuntament. Les obres, amb un cost d'1,8 milions d'euros, subvencionat pel Consell Català de l'Esport, s'iniciaran d'aquí a dos dilluns i finalitzaran al mes d'abril. La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha destacat que el projecte s'ha ajustat al màxim del pressupost marcat. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha dit que aquesta instal·lació estarà oberta als clubs, però també a tota la ciutadania.

Les pistes d'atletisme tindran 6.500 metres quadrats, una zona de llançament de javelina, de martell i d'escalfament, juntament amb el camp poliesportiu de gespa artificial. La UTE formada per les empreses Teyco i Mondo Iberica construiran aquesta instal·lació. La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que l'esport continua sent una prioritat pel govern municipal, tot i la situació econòmica actual.

Mercè Conesa

Tot i la crisi econòmica, l'esport és prioritari per l'Ajuntament.




El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha explicat que aquest nou espai esportiu serà utilitzat per la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat i d'altres entitats esportives. Amb tot, la instal·lació també estarà oberta a la ciutadania.

Xavier Amador

Aquesta nova instal·lació està oberta a tota la ciutadania, als Jocs Escolars i a la formació de la base.





La secció del Club Muntanyenc Sant Cugat ja podrà gaudir de les esperades pistes d'atletisme. El president de l'entitat, Francesc Cruces, destaca que aquesta instal·lació ajudarà a tots els atletes de la secció.

Francesc Cruces

Estem agraïts a l'esforç que ha fet l'Ajuntamet per construïr aquesta instal·lació.





A l'acte també han assistit el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, el president del Mira-sol Baco, Joan Salabert, i el president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.