Les obres, sobre rodes


  • Comparteix:

Les obres de reparació del parquet del Pav-2 malmès per la pluja avancen segons els terminis previstos. Ho ha assegurat el cap d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Codina, que ha agraït la col·laboració i comprensió dels clubs afectats: el Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) i l'Escola de Patinatge Artístic Sant Cugat (EPASC).

Les fortes pluges de principis de mes van fer malbé el parquet del Pav-2 de la rambla del Celler obligant a iniciar unes obres de reparació que van començar divendres passat. El cap d'Esports de l'Ajuntament, Xavier Codina, explica el procés que s'ha seguit i que ha arreglat al voltant de 110 metres quadrats de parquet.

Xavier Codina

L'inici de les obres va començar divendres, treient la part afectada per procedir a la neteja i secat de la base.




Amb la primera fase de la reparació ja completada, s'està acabant de col·locar el nou parquet. Les obres segueixen els terminis previstos i es completaran en una o dues setmanes. Codina ha agraït la comprensió i la paciència dels clubs afectats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.