Escollits els nous guanyadors dels premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Requeno, Bassó i López (esquerra) i Amador, Reverte i Negre (dreta)

Requeno, Bassó i López (esquerra) i Amador, Reverte i Negre (dreta)

El jurat de la 14a edició dels premis Esport en Marxa ha decidit les candidatures guanyadores d'enguany en una reunió celebrada dimarts a la seu d'Opel Autocugat. Nou premis escollits d'entre 64 candidatures. Els guardonats, triats pel jurat, es donaran a conèixer durant la Nit de l'Esport, que se celebrarà el 2 de desembre.

La reunió per escollir les candidatures guanyadores dóna el tret de sortida a la 14a edició dels premis Esport en Marxa. Els encarregats de decidir els premiats han estat els membres d'un jurat format pel director de l'OMET, Xavier Requeno, el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, el gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre, el cap d'Esports del grup de comunicació Premsa Local, Àlex López, el coordinador d'esports de Cugat.cat, Joan Garcia, la cap d'esports de Cugat.cat, Carme Reverte, i el regidor d'Esports, Xavier Amador, qui ha destacat l'alt nivell de l'esport santcugatenc.

La reunió ha tingut lloc dimarts al vespre a la seu d'Opel Autocugat, espònsor dels premis. El gerent del concessionari, Josep Maria Negre, ha assegurat que es tracta d'uns premis molt arrelats i esperats dins l'esport local.

Josep Maria Negre

Tots els esportistes, clubs i directius de l'esport local estan esperant aquests premis.



Negre ha confessat que per al jurat resulta molt difícil decidir els guanyadors finals. Enguany s'han valorat 64 candidatures.

Josep Maria Negre

Hi ha moltes candidatures i és molt complicat. Molta gent mereix el premi.



La Nit de l'Esport, organitzada per Cugat.cat, se celebrarà el 2 de desembre a la Vil·la Sàbat. En el transcurs de la gala es farà entrega de la 14a edició dels premis Esport en Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.