Amador: 'Li demano a Llorente que cenyeixi les seves declaracions a la realitat dels últims quatre anys'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Xavier Amador al plató de Cugat tv

Imatge d'arxiu de Xavier Amador al plató de Cugat tv

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha demanat rigor a la presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente, abans de fer declaracions com les que ha fet a Cugat.cat aquesta setmana, en què demanava que el proper regidor tingués més en compte la Coordinadora. Amador li recorda a Llorente que han debatut amb la Coordinadora tots els projectes de la regidoria d'Esports dels últims quatre anys.

Aquesta ha estat la reacció del regidor d'Esports a les paraules de Lourdes Llorente, que va demanar públicament que el seu substitut els tingués més en compte a l'hora de prendre decisions. La presidenta de la Coordinadora creu que la seva entitat és un referent de l'esport local i que no se'ls ha tingut suficientment en compte.

Amador ha demanat rigor a Llorente i li recorda que han consultat amb ells tots els projectes del govern local dels últims quatre anys.

Xavier Amador

Li demanaria a Llorente rigor a l'hora de fer aquest tipus de declaracions. Tots el projectes de la regidoria han estat debatuts.


El regidor d'Esports ha assegurat que vol evitar polèmiques amb la Coordinadora, però no entén les paraules de Llorente i es remet a les reunions periòdiques que han mantingut al llarg del seu mandat.

Xavier Amador

Li demano que cenyeixi les seves declaracions a la realitat dels últims quatre anys.


Amador, que ja ha anunciat que no repetirà a les llistes de CiU en les properes eleccions, ha reconegut que sempre es pot millorar la relació entre Ajuntament i Coordinadora, però assegura que sempre ha existit un diàleg veraç i un debat cara a cara entre les dues parts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.