Les Escoles Esportives de Pasqua finalitzen amb un 85% d'ocupació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de les Escoles Esportives de Pasqua

Imatge d'arxiu de les Escoles Esportives de Pasqua

Un total de 128 nens i nenes de P3 a 6è de primària han participat de les Escoles Esportives de Pasqua organitzades per l'Ajuntament a través de l'OMET. Els participants han pogut gaudir de les seves vacances des d'una vessant esportiva amb activitats com piscina, sortides en bicicleta, a més de la pràctica de diferents esports.

Els pavellons de la rambla del Celler han acollit un any més les Escoles Esportives de Pasqua, que enguany han registrat una participació del 85 % de l'oferta. De tota la programació només s'ha hagut de suspendre una cursa d'orientació programada per dijous en previsió de mal temps. L'activitat ha estat substituïda per una miniolímpiada amb diferents esports. Una de les activitats estrella ha estat la sortida en bicicleta fins a Rubí en què els participants han pogut conèixer els carrils bici de la ciutat.

La coordinadora de les Escoles Esportives de Pasqua, Esther García, comenta les activitats realitzades.

Esther García

Els participants han pogut fer piscina, una sortida en bicicleta. La cursa d'orientació s'ha suspès en previsió de pluges, però tots hem quedat molt satisfets.




En total han estat 128 nens i nenes els que han pogut gaudir d'una part de les seves vacances de Setmana Santa fent esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.