Llorente: 'Els clubs no han de pagar per utilitzar instal·lacions públiques'


  • Comparteix:

Reunió de la Coordinadora

Reunió de la Coordinadora

La Coordinadora d'Entitats Esportives ha acordat en la reunió d'aquest dilluns que farà arribar la seva disconformitat a l'Ajuntament pel pagament de les instal·lacions esportives en períodes vacacionals a les entitats esportives. Segons la presidenta de la plataforma, Lourdes Llorente, hi ha un conveni, signat el 2006, entre l'exalcalde Lluís Recoder i els clubs esportius on s'indica la gratuïtat d'ús dels equipaments esportius per part de les entitats. Llorente també espera que la relació amb l'Ajuntament millori i s'estableixi un calendari de feina conjuntament.

La Coordinadora d'Entitats Esportives s'ha reunit aquest dilluns amb diferents temes sobre la taula. El pagament que han de fer les entitats esportives per utilitzar les instal·lacions esportives en períodes vacacionals com Nadal, Setmana Santa o l'estiu han centrat bona part del debat. La presidenta de la plataforma, Lourdes Llorente, creu que els clubs han d'utilitzar els equipaments esportius de manera gratuïta segons un conveni signat el 2006.

Lourdes Llorente

El conveni signat el 2006 és un problema d'interpretació i que segons entenc parla de gratuïtat d'úns a les instal·lacions.


Llorente no entén perquè els clubs no poden oferir un servei a les famílies en períodes vacacionals. La reunió també ha servit per explicar la nova dinàmica que es vol establir amb l'Ajuntament molt més estreta i amb un calendari de feina conjunt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.