Els equips inicien els entrenaments aquesta setmana per a preparar la jornada del cap de setmana


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta juga a la pista del Pallejà

L'Olímpyc Floresta juga a la pista del Pallejà

L'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat, el Junior, el SantCu masculí i femení de futbol, el Club Voleibol Sant Cugat i el Patí Hoquei Sant Cugat femení inicien aquesta setmana els entrenaments per a preparar la jornada d'aquest cap de setmana. La resta d'equips tornen a la competició d'aquí a 15 dies.

Més de la meitat dels equips santcugatencs tornen a la competició aquest cap de setmana i s'entrenaran per a preprarar la primera jornada del nou any. Els quatre equips que juguen aquest dissabte volen iniciar l'any amb triomf després de les derrotes de l'últim partit del 2011. El Junior rebrà la Gramenet B, el Futbol Sala Sant Cugat jugarà davant el Sant Andreu de la Barca i el Club Voleibol Sant Cugat també juga com a local contra el Barça.

La jornada de diumenge es completa amb el Patí Hoquei Sant Cugat femení que rep l'Igualada, el SantCu masculí juga a la ZEM Jaume Tubau davant el San Mauro i la visita del SantCu femení al camp de la Penya Blanc-i-Blava la Roca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.