La Unió Ciclista Sant Cugat accepta la mà estesa de l'Ajuntament i restableix relacions


  • Comparteix:

La Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) dóna per restablertes les relacions amb l'Ajuntament després de la reunió d'aquest matí entre el president de l'entitat, Rafa Robledo, i l'alcaldessa Mercè Conesa. Segons assegura Robledo, intentaran recuperar la Transcollserola d'enguany, sempre que arribin a un acord amb la Federació Catalana. A la reunió també han assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i la presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC), Rafa Robledo, han mantingut aquest matí una reunió interna de treball amb la voluntat d'acostar portures i establir punts de diàleg, després que l'entitat anunciés la suspensió de la Transcollserola i el trencament de les relacions amb l'equip de govern. Robledo s'ha mostrat gratament sorprès pel desenvolupament i el resultat de la reunió.


Rafa Robledo

Gratament sorpresos per la manera com ho ha portat l'alcaldessa. Aquesta vegada estem força satisfets.



Ara, la Unió Ciclista es planteja la possibilitat de recuperar la Transcollserola, que s'havia de celebrar aquest diumenge, segons afirma el màxim dirigent de l'entitat ciclista. A més, Robledo assegura que donen per tancada definitivament la problemàtica.


Rafa Robledo

La Transcollserola és complexa de muntar, però intentarem fer-la aquest any. / Donem per tancat el problema.




Preguntat per Cugat.cat, l'Ajuntament ha cregut convenient no fer declaracions després d'una trobada que també ha comptat amb la presència, entre altres, del cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré i l'expresident de la UCSC, Ramon Martos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.