L'Ajuntament ofereix des d'avui 2.412 places per a les escoles esportives d'estiu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Ajuntament obre avui el procés d’inscripció a les escoles esportives d’estiu amb una oferta de 2.412 places, que es repartiran en nou activitats. El període per recollir els números d'inscripció restarà obert fins el 24 d'abril a les oficines de l'OMET. Dos dies més tard es determinarà l'ordre d'inscripció i distribució horària a través d'un sorteig públic.

Aquest és el 24è any consecutiu que l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) organitza activitats lúdiques i esportives durant els mesos de juliol, agost i setembre. Enguany, la programació ofereix un escola esportiva per cada mes en què nens de fins a 12 anys podran practicar qualsevol disciplina esportiva; un campus de psicomotricitat amb l'objectiu de millorar la qualitat del cos dels més joves; un campus d'iniciació esportiva per a nens i nenes d'entre set i vuit anys a fi que aprenguin les bases i regles de diferents esports; un casal d'hípica; el 7è campus de golf; unes jornades multiesports per a nois i noies d'entre 13 i 16 anys i, per últim, el 14è campus de formació esportiva, l'activitat més tradicional en el context esportiu estival de Sant Cugat que aglutina major quantitat d'edats, formació i esports.

Els números d'inscripció s'han de recollir a les oficines de l'OMET, al passatge Baró de Cubertin 5, des d'avui mateix fins el 24 d'abril. Un cop es coneguin l'ordre i els horaris, les inscripcions es podran dur a terme a partir del 2 de maig.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.