Un centenar d'excursionistes participaran al Festival Hivernal del Centre Excursionista de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Fins a 100 participants pujaran a Port Ainé per participar aquest diumenge al Festival d'Excursionisme Hivernal organitzat pel Centre Excursionista Independent de Catalunya, amb seu a Sant Cugat. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, serà un d'aquest centenar d'excusrionistes.

Donar a conèixer les activitats que es poden fer a la neu lluny dels esports més majoritaris és l'objectiu principal del Festival d'Excursionisme Hivernal que organitza el Centre Excursionista Independent de Catalunya (CEI). Els participants recorreran amb raquetes de neu un circuit de set quilòmetres i mig sense massa desnivell, on podran practicar l'orientació i podran gaudir del paisatge. L'activitat està enfocada a qualsevol edat i nivell perquè no és cap prova competitiva i el recorregut és adequat per a tots els públics. El president de l'entitat excursionista, Xavier Sans, explica en què consistirà l'activitat.

Xavier Sans

Està enfocat a totes les edats perquè no és una prova competitiva i està dedicat al coneixement de les raquetes, l'orientació i la fotografia.



Dels 100 participants que s'esperen a Port Ainé, n'hi haurà un de molt especial. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha confirmat la seva assistència a les pistes de l'estació andorrana i participarà en l'activitat que tindrà lloc aquest diumenge a dos quarts de nou del matí.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.