Més d'una seixantena de participants han disputat una prova de raquetes de neu, organitzat pel Club Excursionista Independent


  • Comparteix:

Xavier Sans/ Font: Xavier Sans

Xavier Sans/ Font: Xavier Sans

Més d'una seixantena de participants han disputat el Festival d'Excursionisme Hivernal a Port Ainé de raquetes de neu, organitzat pel Club Excursionista Independent (CEI) amb seu a la Floresta. El president de l'entitat, Xavier Sans, ha destacat l'èxit participatiu, tot i les baixes temperatures, i ha avançat a Cugat.cat que hi haurà una segona edició.

El CEI ha organitzat una activitat que forma part del 7è circuit de raquetes de neu de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Els participants han completat un recorregut de cinc quilòmetres al Parc Natural de l'Alt Pirineu. El president de l'entitat, Xavier Sans, es mostra satisfet amb l'organització de l'acte i avança que organitzaran la segona edició al 2014.

Xavier Sans

Estem molt satisfets amb l'activitat, tot i les baixes temperatures. D'aqui a dos anys tornarem a organitzar aquesta prova.



De la seixantena de participants a Port Ainé, un de molt especial, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha participat en un dels dos tallers que s'ha organitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.