El 3r Torneig Nocturn mixt de Futbol 7 duplica espais per arribar a 250 joves


  • Comparteix:

Els organitzadors, durant la presentació del 3r Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 a la sala de plens de l'Ajuntament. / Foto: Localpress

Els organitzadors, durant la presentació del 3r Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 a la sala de plens de l'Ajuntament. / Foto: Localpress

La 3a edició del Torneig Nocturn mixt de Futbol 7, coorganitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa Teampartners, es disputarà el dissabte 16 d'abril a la ZEM de Can Magí i de la Guinardera. L'objectiu dels organitzadors és que els joves reflexionin sobre el consum de drogues i els trastorns alimentaris i superar els 175 participants de l'anterior edició. Els interessats s'han d'inscriure a Omet.santcugat.cat.

Des de les nou del vespre i fins les dotze de la nit, adolescents entre 12 i 18 anys podran repetir l'experiència de jugar a futbol en una competició nocturna a la ciutat. Els participants es dividiran per edats. Els que cursin 1r, 2n i 3r d'ESO jugaran a Can Magí, mentre que els de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat ho faran la Guinardera.

L'augment d'espais per al torneig no només vol fer créixer el nombre de participants sinó poder diversificar millor els tallers i formacions sobre hàbits saludables. Ho ha explicat el regidor d'Esports, Eloi Rovira.

Eloi Rovira

Els tècnics de serveis socials podran treballar amb més espai, temps i qualitat. El partit de futbol és l'excusa per poder-los conscienciar.


La Penya Blaugrana Sant Cugat és el principal organitzador del torneig juntament amb l'empresa Teampartners. El vicepresident del club santcugatenc, Joan Carles Galofré, assegura que volen arribar a 250 jugadors.

Joan Carles Galofré

Intentarem arribar als 250 jugadors. Volem que participin els joves.


Per primer cop, també s'ha sumat al projecte l'Escola Universitària Gimbernat, amb una aportació econòmica. El coordinador del centre, Manel Taboadas, ha destacat la importància del projecte.

Manel Taboadas

L'aposta és no només contribuir econòmicament sinó també amb activitats enriquidores per alumnes i professors.


L'acte també ha comptat amb la presència del representant del FC Barcelona, Josep Castellà, que participa en el torneig cedint pilotes, samarretes i material. Els jugadors que vulguin unir-se a l'equip hauran de tenir un delegat major d'edat, i formar l'equip de 12 persones amb, com a mínim, tres noies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.