Campions en espera


Temes relacionats

Junior, Mira-sol, Penya Blaugrana i Sant Cugat Esport voten demà la reforma del futbol base (23/abr/10)


  • Comparteix:

Lloranç Santasussagna en el moment d'entrega de la copa

Lloranç Santasussagna en el moment d'entrega de la copa

L'aleví A del Sant Cugat Esport s'ha proclamat campió del grup quart de la Primera Divisió, a falta de cinc jornades per l'acabament de la competició. Ara, el club i l'equip estan pendents de la reestructuració de categories de la Federació Catalana de Futbol per saber en quina categoria competiran la temporada vinent.

67 punts de 69 possibles, 22 victòries en 23 partits. Un sol empat i 124 gols a favor i només 16 en contra. Conclusió, campió de lliga a falta de cinc jornades pel final.

Només acabar el partit de la darrera jornada, el president del club, Llorenç Santasussagna, va fer una entrega simbòlica de la copa que l'acredita com a campió.

Però el futur d'aquest equip és, a hores d'ara, incert. Almenys fins el 24 d'abril, moment en que els clubs catalans estan citats a votar la proposta de la Federació. Fins aleshores, el club està pendent de la reestructuració del futbol base per part de la Federació Catalana i fins que no s'hagi aprovat no coneixerà on i com jugarà l'any vinent.

Si no s'aprova la proposta, l'equip vermell-i-negre se les haurà amb un altre campió de Primera, encara per decidir, per accedir a la Preferent.

Però si finalment s'aprova la reestructuració i els alevins passen a jugar a futbol-7 i se suprimeix la Divisió d'Honor, el SantCu tindrà dos equips alevins a la Segona Divisió, actual Preferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.