L'olimpyc se la juga al camp del líder


  • Comparteix:

El conjunt florestà pot donar un cop d'efecte a la lliga

El conjunt florestà pot donar un cop d'efecte a la lliga

L'Olimpyc Floresta visita la pista del Tàrrega, líder del grup 2 de la Primera Nacional 'B' de futbol sala. Els nois de Pepe Sánchez tenen una bona oportunitat de donar un cop d'efecte a la lliga i acostar-se al lideratge de la categoria.

Partit vital per l'Olimpyc de futbol sala el d'aquesta jornada. Els florestans visiten el camp més difícil de la categoria, el del líder, el Tàrrega, amb la intenció d'obtenir un bon resultat que els permeti continuar a la part alta de la Primera Nacional "B" i no perdre de vista l'equip de l'Urgell.

Els nois entrenats per Pepe Sánchez afronten el partit carregats de moral després de tombar el Casa Alcalà, segon classificat, per un contundent 3 a 8 la darrera jornada. El conjunt florestà ocupa la tercera posició a la lliga amb 31 punts, a 5 del seu proper rival. El tècnic santcugatenc té tres baixes per afrontar el partit, Xaloc, Martí Àngel i Rubén Bosch.

Afrontar el que queda de lliga havent tombat els dos primers classificats a domicili significaria un cop d'autoritat a la lliga. Dissabte, a les 16.00h de la tarda, partit vital al camp del líder, Tàrrega - Olimpyc Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.