Difícil debut


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta debuta a la Nacional A a la pista del Gasifred d'Eivissa aquest dissabte. Els florestans retornen a la categoria perduda davant un rival que acaba de baixar de la divisió de Plata i és el gran aspirant a l'ascens.

El calendari de lliga ha estat capritxós i ha volgut que a la primera jornada s'enfrontin dos nouvinguts a la categoria. L'Olimpyc que acaba de pujar a Nacional A i el Gasifred que acaba de baixar. Tots dos equips mantenen el bloc de la temporada passada encara que els d'Eivissa han incorporat quatre jugadors. Els florestants tenen l'objectiu de mantenir la categoria. En canvi, els de les Balears volen retornar a la divisió de Plata. Escoltem Martí Àngel, jugador florestà.

Martí Àngel

Esperem treure alguna cosa positiva a la pista del Gasifred


Rafa Lòpez i Aleix Forés són les baixes del conjunt entrenat per Fran Burgueño que debuta a la banqueta florestana. El partit entre el Gasifred i l'Olimpyc aquest dissabte a les cinc de la tarda a Eivissa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.