Cal guanyar


  • Comparteix:

L'AXA Sant Cugat visita l'Empuriabrava a la sisena jornada de la Primera Nacional B de futbol sala. Els de Jaime Martínez intentaran aconseguir la segona victòria de la temporada davant el conjunt gironí, que encara no ha sumat cap punt com a local.

Les baixes i el calendari no han ajudat massa al conjunt vermell-i-negre, que en cinc jornades només suma 4 punts amb un balanç d' una victòria, un empat i tres derrotes, resultats que els situen a la zona baixa de la taula.

Aquesta jornada però, els de Jaime Martínez tenen una bona oportunitat per trencar aquesta mala ratxa. L'Empuriabrava suma cinc punts. El fet destacable és que els de la Costa Brava encara no han sumat cap punt com a locals.

El tècnic santcugatenc, Jaime Martínez, comenta l'estat del seu conjunt per encarar el matx.


Jaime Martínez

Si continuem amb baixes i és un equip fort a casa ho passarem malament. A més tenim jugadors que no estan al 100%


Tenint en compte els resultats obtinguts pels dos conjunts, l'AXA té una bona oportunitat per tornar amb els tres punts que els donaria una empenta per trencar la mala ratxa i així poder sortir de la zona baixa de la taula.

Aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre (19:30) Empuriabrava- AXA Sant Cugat.















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.