Dos santcugatencs a l'Estatal


  • Comparteix:

Catalunya es classifica per l'estatal

Catalunya es classifica per l'estatal

Els santcugatencs Martí Casas i Diego Neira amb el combinat català sub-18 de futbol sala es classifiquen pel campionat d'Espanya de seleccions territorials que es disputarà a finals de març a Extremadura. Els catalans demostren un alt nivell de joc.

La fase prèvia del campionat d'Espanya acabava aquest dilluns amb molt bons resultats per la selecció catalana sub-18. Els tres partits d'aquesta primera fase s'ha superat sense massa complicacions. Els catalans s'imposaven dissabte a La Rioja amb un clar 16 a 3. Diumenge vencien a Melilla per 5 gols a 2, i finalment aquest dilluns, el combinat català s'imposava a València per 9 gols a 5.

Els dos santcugatencs han estat clau en els tres partits. Escoltem el delegat de la Selecció Catalana, el santcugatenc Jesús Manchado.


Jesús Manchado

Tots dos han aprovat aquesta primera fase amb molt bona nota.


El campionat d'Espanya tindrà lloc a finals de març a Extremadura. La selecció catalana es pot trobar amb Madrid, Murcia, Andalusia, Castella la Manxa i Aragó, cinc de les seleccions territorials més fortes de tot l'estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.