Un inici no gaire bo


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta cau derrotat per 2 gols a 6 davant el Gasifred Ciutat d'Eivissa, el segon classificat del grup 6 de la Nacional A. El florestans han comès errors individuals que els han condemnat a perdre el primer partit de la segona volta.

Els florestans han donat una bona imatge global, tenint ocasions claríssimes i jugant a una intensitat molt alta. El Gasifred ,però s'ha avançat en tres ocasions posant el 0 a 3 al lluminós. Ruben finalment ha aconseguit l'1a 3, resultat amb el que s'ha arribat al descans.

Al segon temps, els d'Eivissa han tornat a avançar-se posant l'1 a 4 al marcador. Tot i que els florestans han jugat amb molta intensitat, la qualitat del rival ha anul·lat els esforços dels blanc-i-blaus.

Resultat final de 2 a 6. Un inici de segona volta no gaire bo pels de Pepe Sánchez que continuen cuers. L'entrenador florestà analitzava d'aquesta manera el matx.

Pepe Sànchez

El 0 a 3 ens ha deixat molt tocats



La propera jornada els florestans visiten la pista del Corbera, el líder del grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.