Casas i Neira, subcampions d'Espanya


  • Comparteix:

Neira, Casas i Manchado, subcampions d'Espanya sub-18

Neira, Casas i Manchado, subcampions d'Espanya sub-18

Els santcugatencs Diego Neira i Martí Casas es proclamen subcampions d'Espanya de futbol sala sub-18 amb Catalunya. El combinat català perd la final per 3 a 7 davant Madrid.

Diego Neira i Martí Casas ja han fet història assolint el subcampionat d'Espanya sub-18 de futbol sala amb Catalunya. El combinat català cau derrotat a la final davant Madrid per 3 gols a 7. La final ha estat igualada fins a la primera part, quan els madrilenys s'imposaven per 2 a 3. A la represa, els catalans empataven, però a partir d'aquest instant Madrid ha demostrat la seva superioritat. L'esgotament físic ha pesat en excés a les cames dels jugadors de Catalunya. Martí Casas, subcampió d'Espanya.

Recordem que un altre santcugatenc, Jesús Manchado, com a delegat de la selecció, s'ha penjat la medalla de plata. Un èxit del futbol sala català amb representants de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.