Primera victòria a casa

L'AXA Sant Cugat derrota el Rubí per 6 gols a 5 a la quarta jornada de la Nacional A de futbol sala. Amb aquesta victòria els santcugatencs aconsegueixen la primera victòria com a locals.

El derbi entre l'AXA Sant Cugat i el Rubí ha estat marcat per la igualtat, la tensió i els gols. Els visitants s'han avançat als pocs minuts de l'inici del partit, però els vermell-i-negres han reaccionat i, en només cinc minuts, han marcat quatre gols. A falta de més d'un minut i mig per arribar al descans el Rubí ja havia comès cinc faltes, però els jugadors de Jaime Martínez no han pogut aprofitar-ho per distanciar-se més en el marcador.

A la represa, els vermell-i-negres han sortit molt relaxats i amb un excés de confiança. Els visitans han aconseguit el segon gol i tot seguit han disposat de dues clares ocasions per posar-se només un gol per darrere, però les aturades del porter santcugatenc, Carlos Suay, i el pal, ho han evitat. L'expulsió d'un jugador visitant ha comportat el cinquè gol per l'AXA, però un esforç final del Rubí ha deixat el marcador final de 6 a 5.

El tècnic, Jaime Martínez, valora els tres punts, però afirma que a la segona meitat han donat masses facilitats.

Jaime Martínez

La primera part ha estat un monòleg nostre, però a la segona meitat hem perdut pilotes que han facilitat el seu contraatac. El més important són els tres punts.

La propera setmana el conjunt santcugatenc torna a jugar al Pav-3. Els de Jaime Martínez disputaran el primer dels quatre partits consecutius contra equips d'Aragó. La setmana que ve, el rival serà l'Alcanyís.