Golejada

L'AXA guanya posicions a la classificació

L'AXA Sant Cugat ha derrotat per 8 gols a 2 a l'Alcañiz a la cinquena jornada de Nacional A. L'equip santcugatenc suma la segona victòria consecutiva i obté 10 dels 15 punts disputats en la seva estrena a la categoria.

L'AXA Sant Cugat ha certificat el seu bon començament de lliga amb una nova victòria contra l'Alcañiz. El partit ha tingut dues cares. A la primera part, els dos equips han estat molt defensius i no han buscat gaire la porteria contrària. Una jugada desafortunada ha avançat els aragonesos al minut 10. El joc ha estat lent i poc vistós fins que els últims cinc minuts de la primera meitat han portat a l'equip santcugatenc a empatar dues vegades. El resultat a la mitja part era de 2 a 2.
La segona part ha estat una història diferent. Al minut 9 de la represa, una gran jugada en equip ha avançat a l'AXA. Dos minuts més tard, ha arribat el 4 a 2 que ha trencat el partit. Els últims minuts, amb l'equip aragonès vençut, han estat un atac constant de l'equip santcugatenc que amb un gol rere l'altre ha acabat amb el 8 a 2 definitiu. El jugador santcugatenc, Marc Casas, analitza el bon inici de lliga.