Jaime Martínez: 'De moment em puc asseure a la banqueta de l'AXA'


  • Comparteix:

Jaime Martínez, entrenador de l'AXA Sant Cugat

Jaime Martínez, entrenador de l'AXA Sant Cugat

L'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, pot asseure's a la banqueta de l'equip fins a final de temporada. La Federació Espanyola de Futbol Sala ha donat una moratòria a tots aquells entrenadors que entrenen a Nacional A perquè convalidin el títol de nivell 1 i es matriculin al nivell 2.

L'actual entrenador de l'AXA, Jaime Martínez, té el nivell 1 d'entrenador i necessita el 2 per poder seure a la banqueta de la Nacional A a partir de la temporada vinent. Martínez convalidarà algunes assignatures de nivell 1 i es matricularà al nivell 2. La Federació Espanyola ha donat aquesta moratòria a tots aquells entrenadors de Nacional A que encara no tenen el nivell 2. Jaime Martínez és el tècnic de l'AXA.

Jaime Martínez

Puc estar a la banqueta de l'AXA sense cap problema. L'any vinent cursaré el nivell 2.








Jaime Martínez porta moltes temporades a la banqueta de l'AXA Sant Cugat on ha aconseguit l'ascens a la Nacional A i ha fet un bon treball apostant pel planter santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.