Toca decidir


  • Comparteix:

L'MC Sant Cugat, de la Divisió d'Honor catalana

L'MC Sant Cugat, de la Divisió d'Honor catalana

L'MC Sant Cugat, de la Divisió d'Honor catalana de futbol sala, medeix aquest dissabte les seves opcions de ser a la part alta de la taula, a partir de dos quarts de quatre de la tarda (15:30). Les noies de Fran Ramos, còmodament situades en setena posició, visiten la pista del líder de la categoria, el Sabadell.

Les santcugatenques s'enfronten a un Sabadell que tan sols ha perdut un partit en el que va de temporada. Sumen 42 punts dels 45 possibles i encapçalen la categoria amb uns registres de por, sobretot en l'apartat defensiu, encaixant només 20 gols en 15 partits jugats.

Pel que fa a l'MC Sant Cugat, és setè a la classificació amb 25 punts, fruit de vuit victòries, un empat i sis derrotes. És lluny de la part baixa i també veu amb distància els dos primers llocs de la classificació, però encara és a temps de lluitar per la tercera posició. Un lloc que ocupa el Gironella amb 30 punts.

Resten encara vuit jornades per acabar la competició, és a dir, 24 punts en joc. La salvació ja està garantida i ara cal saber si l'equip vol mirar més amunt. Dissabte a dos quarts de quatre de la tarda (15:30h) al Municipal Can Balsach, Sabadell - MC Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.