Negats cara gol

Els florestans no han estat encertats en atac

Derrota de l'Olímpyc Floresta per 3 gols a 5 davant el Balaguer en partit corresponent a la 22a jornada de la Nacional B. Els florestans han acusat el tres gols encaixats en els primers cinc minuts de partit i no han pogut capgirar el marcador malgrat disposar de clares ocasions de gol.

El marcador del pavelló de Can Llobet reflexava un 0 a 3 en el minut cinc del primer temps. Tres gols aconseguits en tres ràpids contratacs dels lleidatans, que han estat molt segurs en defensa durant tot el partit. En el minut sis del primer temps, l'Olímpyc Floresta ha retallat distàncies mitjançant Marc Feu. Un gol que ha tornat a ficar en el partit els blau-i-blancs.

A la represa, els florestans s'han volcat més en atac intentant empatar el partit. Per la seva banda el Balaguer ha continuat amb el seu esquema defensiu, frustrant les ocasions dels florestans. El partit s'ha possat més coll amunt amb l'1 a 4 dels lleidatans. A partir d'aquí, l'Olímpyc ha començat a jugar de cinc i ha pogut retallar distàncies amb gols de Rubén i Diego. En els darrers segons, el Balaguer ha sentenciat el matx aconseguint el 3 a 5 final.

L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Txema Redondo, creu que els ha matat el rebre tres gols tan ràpid.

Txema Redondo

No pot ser que en tres minuts en fiquin tres gols. A sobre no han arribat molt, han jugat tancats a darrera i sortint a la contra.

Amb aquest resultat els florestans i balaguerencs empaten a 41 punts en la tercera plaça de la Nacional B. La propera jornada es disputa d'aquí a dues setmanes, quan l'Olímpyc Floresta jugarà a la pista del Pallejà.