Perden el duel pel lideratge

L'Olimpyc Floresta cau derrotat per 3 gols a 7 contra el Marfil Santa Coloma B en el duel entre els dos primers classificats de la Nacional B de futbol sala. Amb aquesta derrota els florestans perden moltes opcions d'assolir l'ascens de categoria.

Els florestans han sabut remuntar el gol en pròpia porta que s'han fet als cinc minuts de joc. Un gol de Marc Feu i un penal transformat pel capità Xaloc Rion, donaven esperances a l'Olimpyc davant un Marfil B superior. Fins a tres jugadors del primer equip del Marfil Santa Coloma, que militen a la màxima categoria estatal, han estat citats per ajudar al filial a guanyar l'Olimpyc.

A la segona part, els àrbitres han cedit a la pressió d'alguns membres de la grada i han deslluït un bon partit de futbol sala. Els colomencs han aconseguit l'empat a dos a l'inici de la segona part i això els ha esperonat encara més. Els locals ho han intentat de totes les maneres, però l'expulsió de Xaloc quan jugaven de cinc ha fet impossible l'esforç realitzat pels florestans. Al final, derrota per 3 a 7 i l'Olimpyc que es complica l'ascens. L'entrenador de l'equip, Txema Redondo, afirma que els errors els han portat a la derrota.

Txema Redondo

Era un partit on l'equip que fes menys errors guanyaria. Nosaltres hem comès masses errades que ens han costat el partit.

Els florestans gaudiran de 15 dies de descans, per preparar el matx contra el Riera de Cornellà, equip en la lluita per l'ascens.