Derrota amb polèmica


  • Comparteix:

L'AXA no aconseguiex la tercera victòria consecutiva

L'AXA no aconseguiex la tercera victòria consecutiva

L'AXA Sant Cugat no ha pogut superar el Caspe Bajo Aragón i ha perdut per 9 gols a 5. Els santcugatencs han tingut opcions d'endur-se el matx, però la mala sort i algunes decisions arbitrals els han condemnat.

Els vermell-i-negres han caigut a la pista del Caspe Bajo Aragón. El primer tram de partit ha estat molt igualat. Els locals s'han avançat fins a dues vegades en el marcador, però els santcugatencs les han igualat. Amb l'empat a dos els vermell-i-negres han disposat de bones ocasions de gol. D'aquesta manera s'han posat per davant en el marcador per primera i única vegada. A partir d'aquí ha arribat la polèmiques. Els visitants han igualat en una jugada dubtosa, i en el 4 a 3 el jugador s'ha ajudat de la mà en el control que hagués significat la segona targeta groga. El tècnic santcugatenc Jaime Martínez, creu que aquestes jugades han estat decisives.

Jaime Martínez

Aquesta jugada i la del 3 a 3 han marcat el partit. Nosaltres ens hem vingut abaix i ells ho han aprofitat.



Aquests fets han descentrat l'AXA. S'ha arribat al descans amb 6 a 3 pels locals. La segona part, tot i fer el 6 a 4, no ha tingut masses novetats i, ja jugant de cinc, els locals han acabat fent el 9 a 5 decisiu. A la propera jornada, els vemrell-i-negres reben el Sala 10 Zaragoza, cinquè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.