Triomf per acomiadar la temporada com a locals

Victòria a l'últim matx al PAV-3

L'AXA Sant Cugat s'imposa per 4 gols a 2 al Sala 10 Saragossa i acomiada la temporada al PAV-3 amb victòria. Tots els gols del partit han arribat en el segon temps.

AXA Sant Cugat i Sala 10 Saragossa arribaven al partit amb la feina feta, sense res en joc. La primera part ha denotat la manca de ritme i de pressió, malgrat les millors ocasions de gol han caigut de la banda vermell-i-negra. Ha estat a la represa que han arribat tots els gols. Per dues vegades s'han avançat els aragonesos, però els santcugatencs han neutralitzat el marcador per dos cops.

Amb empat a dos s'ha arribat als últims tres minuts de partit. Un doble penal ha servit perquè l'AXA transformés el 3 a 2. Ja amb els visitants bolcats a l'atac i jugant de cinc, els santcugatencs han sentenciat amb el quart gol. L'entrenador de l'AXA Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que jugar de cinc ha estat clau.

Jaime Martínez

Ens hem arriscat jugant de cinc i ha funcionat. Hem jugat amb molta intensitat els últims minuts i això ens ha donat els tres punts.

A la propera setmana, l'AXA Sant Cugat tancarà la temporada a la pista del Cadrete.