Jesús Manchado: 'Sap greu que no hagi vingut ningú del consistori'


  • Comparteix:

El membre de la junta directiva de l'AXA Sant Cugat Jesús Manchado es queixa de l'absència de la regidoria d'Esports a l'acte de presentació dels equips de l'entitat. Manchado ha assegurat que 'els ha soprès' i que 'sap greu'. L'acte, celebrat al PAV-3 de la rambla del Celler, ha servit per presentar els prop de 90 jugadors i jugadores del club, dividits en set equips.

Cap membre de l'equip de govern ha assistit a l'acte de presentació dels equips de l'AXA Sant Cugat. El directiu del club vermell-i-negre Jesús Manchado ho atribueix a la manca d'espai de les agendes dels polítics, però afirma que han estat presents a d'altres presentacions i que els ha sabut greu.

Jesús Manchado

La veritat és que sap greu. Ho hem de confirmar, però em sembla que sí, que han assistit a d'altres presentacions.





Prop de 90 jugadors, de les categories cadet, infantil, juvenil i sènior han ocupat el parquet del PAV-3 per presentar-se davant tots els aficionats. Després de l'acte, el primer equips ha disputat la quarta jornada de lliga i ha aconseguit el primer triomf de la temporada, guanyant el Martorell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.