Cara a cara amb el Barça


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'AXA Sant Cugat rep aquest vespre la visita del FC Barcelona, un rival de luxe que portarà al PAV-3 alguns dels jugadors més destacats del futbol sala estatal. El partit amistós es jugarà a les vuit del vespre i representa un premi per als jugadors vermell-i-negres, que afronten el matx amb la màxima il·lusió.

Les convocatòries internacionals que afecten al conjunt blaugrana no impediran que desfilin pel PAV-3 jugadors de la talla de l'excapità de la selecció espanyola Javi Rodríguez o els brasilers Igor i Fernandao. La plantilla vermell-i-negra afronta aquest amistós com una oportunitat per jugar amb molts dels seus ídols.

El tècnic de l'equip, Jaime Martínez, explica a Cugat.cat que és un premi a la feina feta per l'entitat i els jugadors durant els últims anys.

Jaime Martínez

Tindran un moment de felicitat. Com equip i com entitat ells són els principals responsables que tot vagi com va.




El matx però, no arriba en el millor moment pels interessos santcugatencs. Alguns jugadors 'tocats' i la proximitat del partit de lliga contra el Gavà, faran que Jaime Martínez actuï amb precaució, però conscient de les ganes dels seus jugadors, podria optar per donar minuts a tots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.