Redondo: 'Se'ns ha quedat cara de tontos'

Primera derrota florestana lluny de Can Llobet

L'Olímpyc Floresta perd (8-4) a la pista del Sant Andreu de la Barca tot i que segueix líder del grup 2 de la Nacional B. Els florestans s'han sobreposat a un marcador contrari de dos gols a l'inici de la segona part, però els últims minuts amb l'Olímpyc jugant a la desesperada han estat nefastos. Aquesta derrota és la primera dels florestans a domicili.

El primer cop del partit ha estat per part dels locals tot i que no ha trigat en ser respost pels florestans posant l'empat a u. Però dos gols més del Sant Andreu han posat un clar marcador a la mitja part (3-1). A la represa han arribat els millors minuts dels blanc-i-blaus que han aconseguit una remuntada amb tres gols i han pres la iniciativa en el marcador. Amb l'expulsió de Fernando els florestans s'han tirat enrere i tot i que no els han marcat quan jugaven amb un menys, els santandreuencs s'han aconseguit posar de nou per davant a cinc minuts del final. A partir d'aquest moment, l'Olímpyc s'ha posat a jugar de cinc en busca d'una nova remuntada, però els gols florestans no han arribat, i en canvi, sí que han tingut més encert els locals, que amb tres gols més han sentenciat el partit.

El tècnic de l'Olímpyc, Chema Redondo, lamenta la derrota.

Chema Redondo

Se'ns queda cara de tonto. Un partit que hem aixecat amb tot el que havia costat i hem perdut.

La propera setmana els florestans tornen a jugar a domicili i ho faran a la pista del Santpedor. Els del Bages són dotzens a la taula i a l'anada es van endur una dotzena de gols del pavelló de Can Llobet.