L'Olímpyc es retroba amb una victòria que dóna moral

Victòria vital

L'Olímpyc Floresta torna a sumar els tres punts en superar (3-4) el Santpedor a la 20a jornada i es manté líder del grup 2 de la Nacional B. Els florestans han aconseguit el gol de la victòria a 40 segons del final davant d'un equip que intenta sortir de la part baixa de la taula i que es va endur 12 gols de Can Llobet a la primera volta.

El Santpedor ha posat les coses difícils a un Olímpyc que ha hagut de suar molt per endur-se els tres punts. Els del Bages han donat el primer cop a l'inici del partit però els blanc-i-blaus s'han sobreposat amb gols de Martí Àngel i Martí Casas. Poc abans del descans els locals han tornat a fer la igualada. A la represa els florestans s'han tornat a posar per davant però els santpedorencs no han estat l'equip tou de la primera volta i han empatat posant en risc el lideratge florestà. Però aquest cop l'Olímpyc ha tingut la fortuna de la seva banda i en un contraatac a l'últim minut ha aconseguit un gol que el permet mantenir-se al capdavant de la taula.

El capità de l'Olímpyc, Xaloc Rion, dóna una importància vital al triomf.

Xaloc Rion

Aquesta victòria ens ha anat molt bé. Serà un punt d'inflexió per tirar endavant.

La propera setmana els florestans reben el Riera de Cornellà, equip que no passa pel seu millor moment i que està situat tercer per la cua. La temporada passada els del Baix Llobregat van mantenir una dura pugna amb els blanc-i-blaus per assolir l'ascens.