Sandro s'estrena aquesta temporada a la porteria de l'Olímpyc


  • Comparteix:

El porter de l'Olímpyc Floresta Sandro Aguiló va disputar els primers minuts de la temporada el dissabte passat davant el Sant Sadurní. Aguiló va reaparèixer a la segona part amb una gran actuació i va demostrar estar plenament recuperat de la ruptura de fibres a la zona isquiotibial que l'ha tingut fora dels terrenys de joc durant els primers cinc partits de lliga.

A banda de la victòria davant el Sant Sadurní (6-2), el conjunt florestà està d'enhorabona després de recuperar Sandro Aguiló, titular indiscutible les últimes temporades. Una vegada superada la lesió, el porter va tornar a situar-se sota pals durant el segon temps i ho va fer amb aturades de mèrit i encaixant un gol. A més, va lluir el braçalet de capità per l'absència per sanció de Xaloc Rion.

El retorn a la titularitat però, no serà senzill. El seu company i rival a la porteria, Óscar Cruz, travessa un gran moment de forma. L'Olímpyc ocupa actualment la tercera plaça de la classificació, en part gràcies als pocs gols rebuts, que han portat l'equip a ser el segon conjunt menys golejat de la lliga, amb un balanç de 15 gols encaixats en sis partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.