Àngel Ruiz serà el president de l'Olímpyc Floresta sis anys més


  • Comparteix:

Àngel Ruiz seguirà sent el president de l'Olímpyc.

Àngel Ruiz seguirà sent el president de l'Olímpyc.

El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, continuarà sis anys més al capdavant de l'entitat després de ser l'única candidatura presentada al càrrec. Ruiz ha anunciat que s'han incorporat alguns nous directius a la junta en aquesta segona etapa.

Àngel Ruiz seguirà al capdavant de l'entitat fins el 2018. Sense cap oposició, Ruiz s'ha convertit automàticament en el màxim responsable del club i complirà el seu segon mandat. El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, explica el procés que està vivint el club.

Àngel Ruiz

Estem seguint un tràmit que marquen els estatuts i tot indica que farem una renovació de junta i seguirem treballant els mateixos.




La directiva ha fet més d'un canvi en el seu organigrama durant els primers quatre anys de mandat, però mai havien estat registrats ni a la Federació Catalana ni al Consell Català de l'Esport. Ruiz valora els pocs canvis que hi haurà de cara a aquest segona etapa.

Àngel Ruiz

Hi ha hagut gent que per motius personals ha deixat de col·laborar i hi ha hagut gent que ha entrat a col·laborar i que formarà part de la junta.





La durada del segon mandat de Ruiz ha variat respecte la primera etapa, segons marca la Llei de l'Esport, el mandat passa de ser de quatre a sis anys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.