Ruben Bosch, de l'Olímpyc Floresta, és el segon màxim golejador del grup 2 de Tercera Divisió


  • Comparteix:

Ruben abraçat per els seus companys

Ruben abraçat per els seus companys

El jugador de l'Olímpyc Floresta Ruben Bosch suma 22 dianes en el grup 2 de 3a Tercera Divisió de futbol sala i se situa com el segon màxim golejador de la lliga. El florestà ha encadenat sis gols en les últimes tres jornades i demostra estar en un gran moment de forma.

22 gols en 17 partits és el balanç golejador de Ruben Bosch en aquesta temporada a la 3a divisió de futbol sala. El jugador de l'Olímpyc Floresta està sent una peça clau en els esquemes de Chema Redondo i el seu bon paper golejador ha ajudat els florestans a sumar cinc victòries ens les últimes cinc jornades. La importància de Ruben ha estat clau en l'aspecte golejador ja que el jugador florestà ha fet sis gols ens els últims tres partits convertint-se així en el segon màxim golejador del grup 2 de la 3a Divisió.

El florestà no és l'únic jugador de la categoria que ha fet 22 gols. Joaquim Bru, de l'Aldea, duu el mateix registre que Ruben i amb un partit menys, com el pitxitxi de la categoria fins ara, Josep Maria Taroja, del Balaguer, que ha anotat 23 gols en 16 partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.