El Futbol Sala Sant Cugat cau amb el Can Tito Vilanova tot i el hat-trick de Richi

El Futbol Sala Sant Cugat perd (5-3) amb el Can Tito Vilanova en la 22a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Un mal primer temps sentencia els de Dani Mosteiro que de nou tornen a punxar com a visitants. Tot i la reacció a la segona part el hat-trick de Richi Ferrer ha estat insuficient per aconseguir el triomf. Amb aquest resultat els santcugatencs podrien quedar a sis punts del líder, l'Esparreguera que rep el Sant Sadurní.

Derrota dura la que ha patit el Futbol Sala Sant Cugat a la pista del Cant Tito Vilanova, 11è classificat. Un mal primer temps dels vermell-i-negres ha servit als locals per controlar el tempo del partit i és que s'ha arribat al descans amb el resultat de 2 a 0. Només començar la represa el Can Tito Vilanova ha anotat el tercer. A partir d'aquí els santcugatencs han jugat de cinc i han reaccionat fins aconseguir empatar gràcies a tres gols de Richi Ferrer. Malauradament però, pocs minuts després ha arribat el quart dels locals en una jugada desafortunada pels vermell-i-negres. Ja a les acaballes el Can Tito Vilanova ha marcar el cinquè que ha deixat el definitiu 5 a 3. Amb aquesta derrota els santcugatencs podrien acabar la jornada a sis punts de l'Esparreguera, líder del grup, i que juga contra el Sant Sadurní, 13è classificat.

El jugador del Futbol Sala Sant Cugat i autor de tres gols, Richi Ferrer, creu que s'ha de trobar solució per sumar quan es juga fora, el problema d'aquesta temporada.

Richi Ferrer

Tenim una assignatura pendent que es guanyar fora de casa. Com a locals tenim la sort que guanyem però a fora ens costa molt contra equips de la part baixa.

Ara la competició s'atura per Setmana Santa i torna el segon cap de setmana d'abril. El Futbol Sala Sant Cugat rebrà el Riera, novè classificat.