El Futbol Sala Sant Cugat fa els deures, guanya l'Aldea i manté el somni de l'ascens viu


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat supera (0-7) l'Aldea a l'avantpenúltima jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els santcugatencs guanyen un conjunt de la part baixa de la taula i es queden segons a tres punts del líder, el Sant Andreu de la Barca, quan encara queden dues jornades pel final de la competició. Els de Dani Mosteiro mantenen així viu el somni de l'ascens a Segona B.

Tots dos equips han sortit una mica relaxats a la pista i els primers minuts han estat marcats per la baixa intensitat. Els santcugatencs han fet un pas endavant i s'han avançat mitjançant el seu capità, Enrique Broto. Abans d'arribar als descans Adri ha sentenciat fent dos gols més. En el segon temps ha continuat el monòleg del Futbol Sala Sant Cugat, que ha aprofitat el fet que l'Aldea hagi passat a jugar de cinc per ampliar el marcador amb gols d'Adri, Tino i Richi en dues ocasions i tancar així el marcador amb 0 a 7 a favor.

El porter del Futbol Sala Sant Cugat Jordi Palau creu que tot i tenir el líder a tres punts és molt complicat poder obtenir l'ascens.

Jordi Palau

Lluitarem per ser segons i intentarem guanyar els dos partits que resten. Sent realistes no tenim gaires expectatives d'arribar a l'ascens.




La següent jornada els santcugatencs reben l'Esparreguera, que és tercer amb els mateixos punts que el conjunt vermell-i-negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.