GOLF: Giner no passa el tall a l'Open d'Espanya però espera aconseguir la targeta europea


  • Comparteix:

El golfista santcugatenc Ivó Giner no ha passat el tall a l'Open d'Espanya disputat aquest cap de setmana a San Roque, Cadis. Giner es marca com a principal objectiu de la temporada el retorn al circuit europeu. El santcugatenc es troba a la vuitantena posició del challenge i ha de quedar entre els quinze primers per aconseguir la targeta europea.


Fins ara només s'han disputat tres proves puntuables pel Challenge i encara queda molta competició. Giner afirma que no ha començat gaire bé, però creu que pot tenir possibilitats de finalitzar entre els quinze primers perquè un bon resultat en un torneig el podria col·locar a dalt de tot de la classificació.

Ivó Giner

No he començat gaire bé, però en el Challenge si fas un bon resultat en un torneig pots tornar a dalt de tot, una prova ho pot canviar tot.


El golfista santcugatenc té una cita a partir de dijous al Prat, en un recorregut puntuable pel Challenge tour. Giner assegura que sortirà a guanyar.

Ivó Giner

En el recorregut del Prat l'objectiu seria guanya, em de sortir amb aquesta mentalitat, o si més no fer un bon torneig.


Un bon resultat al recorregut del Prat seria un pas endavant per Ivó Giner per assolir la targeta europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.