GOLF: Més de 400 jugadors participen en el I Torneig Golf Active Àfrica La Bolera


  • Comparteix:

La parelles formades per Carlos Munera i Miguel Tintorer i Víctor Martínez i Marta Crusells són els guanyadors absoluts del I Torneig de golf Active Àfrica La Bolera. Aquest cap de setmana El Golf de Sant Cugat va acollir més de 400 jugadors en una prova on es va recaptar diners per una escola a Malawi. L'ONG Active Àfrica té previst repetir cada any el torneig.

Tant a nivell de participació com de recaptació el I Torneig de Golf organitzat per la ONG Active Àfrica va aconseguir superar les expectatives. Dissabte la parella guanyadora va ser la formada per Carlos Munuera i Miguel Tintorer, mentre que el diumenge els guanyadors absoluts van ser Víctor Martínez i Marta Crusells. El Lliurament de premis va estar presidit per Àngels Solé, Tinent d'Alcalde de la ciutat.

Teresa Garolera, presidenta de la ONG Active Africa, explica que el torneig ha estat un èxit.

Teresa Garolera

El torneig va ser un èxit: vam superar expectatives i ens vam donar a conèixer. A més vam afegir nous socis i més apadrinaments.


Tots els diners recaptats al Torneig han estat enviats ja cap a Malawi on estan començant els fonaments d'una nova escola per tal de fer realitat el projecte previst.

Des d'Active Àfrica esperen seguir cada any amb la celebració del torneig i en un futur volen posar una placa al Golf de Sant Cugat en agraïment de tot el suport rebut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.