Ivo Giner tampoc passa el tall de l'Open Mahou


  • Comparteix:

El golfista santcugatenc Ivó Giner s'ha tornat a quedar una setmana més a les portes de passar el tall. Aquest cop ha estat a l'Open Mahou a Madrid. A Giner li ha passat el mateix que en els últims tornetjos que, malgrat fer un bon paper, s'ha quedat sense jugar la jornada final. A hores d'ara, el santcugatenc està a Escòcia, on aquest dijous disputarà un altre torneig.

Aquest cop tampoc ha pogut ser i el golfista santcugatenc s'ha quedat per tercer cap de setmana consecutiu sense superar el tall. Si el cap de setmana passat el santcugatenc es quedava a un sol cop de disputar la final del Credit Suis Open, aquesta vegada Giner s'ha quedat a les portes de l'Open Mahou. La sort no acaba d'acompanyar Giner, ja que tot i realitzar un bon partit, els resultats no són els esperats. El santcugatenc, però, està tranquil i creu que la mala ratxa s'acabarà trencant.

Ivo Giner

No em preocupa del tot. Estic fent les coses bé i no he perdut els cops que feia


El golfista santcugatenc es optimista i espera recuperar durant les pròximes competicions d'alt nivell de principi de temporada. La pròxima cita no serà fàcil. Giner disputarà a partir de dijous l'Scottish Open a Escòcia. Aquesta vegada, però, Giner sí espera passar el tall, ja que té una motivació afegida. Escoltem el golfista santcugatenc.


Ivo Giner

Vaig amb moltes ganes. A més, estic molt motivat perquè jugaré en camps sense arbres i és així com va començar el golf


Així doncs, el golfista santcugatenc tindrà a partir d'aquest dijous a Escòcia una altra oportunitat per tornar a formar part dels millors.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.