Paula Martí no se'n surt a Portugal


  • Comparteix:

Paula Martí no supera el tall a l'Open de Portugal de golf, on ha estat eliminada després de les dues primeres rondes de competició. El triomf final ha estat per a la francesa Sophie Giquel.

Aquest no ha estat, de ben segur, el millor cap de setmana per a la golfista santcugatenca. El camp de Gramacho Restama va ser l'escenari, des de divendres i fins diumenge, de l'Open de Portugal de Golf, puntuable pel Ladies European Tour. Paula Martí, tot i sortir com a una de les grans candidates al triomf, no ha tingut una bona actuació i ha estat eliminada a les primeres de canvi, després de no poder superar el tall en les dues primeres rondes de competició.
Aquest torneig celebrat a l'Algarve havia de servir com a prèvia de cara a les tres grans competicions del circuit europeu ( British Open, l'Open de Suècia i el de Gal·les ) que tindran lloc aquest mes de juliol i agost. A més, Martí esperava poder seguir en la bona línia d'aquest inici de temporada, i continuar escalant posicions en el circuit europeu per, de cara a la temporada vinent, poder participar al circuit americà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.