Sant Cugat destaca al Lacoste Promeses


  • Comparteix:

Èric Carpintero i Andrea Vilarasau han estat els segons classificats, en categoria masculina i femenina respectivament, de l'última fase prèvia del Lacoste Promeses, que ha tingut lloc al Club de Golf Sant Joan. Els jugadors del Club Golf Sant Cugat s'han classificat per a la final d'aquesta competició, que tindrà lloc al Golf La Sella el 8 i 9 de novembre.

Èxits santcugatencs aquest cap de setmana a Sant Joan. En categoria femenina Andrea Vilarasau ha acabat a quatre cops de la vencedora, la gironina Anna Arrese. Tercera ha estat la també santcugatenca Paula Mustienes, que a més s'ha endut el premi a la millor classificada sub-14.

Pel que fa al quadre masculí, Èric Carpintero ha estat finalment segon, en caure al play-off de desempat, per al que s'han necessitat dos forats. Marc Garcia Pinto ha estat el guanyador d'aquesta prova.

Carpintero i Vilarasau però, s'han classificat per disputar la final d'aquesta competició que tindrà lloc a Alacant, al club La Sella la segona setmana de novembre. El jugador santcugatenc parla de les seves altes aspiracions pel títol.

Èric Carpintero

Crec que sí tinc possibilitats de poder endur-me el campionat.


Tot plegat, serà la cinquena edició de la final del Lacoste Promeses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.