Neix la revista del 'Golf a Sant Cugat'


  • Comparteix:

Primer número de la revista 'Golf a Sant Cugat'

Primer número de la revista 'Golf a Sant Cugat'

'Golf a Sant Cugat', la revista oficial del Club de Golf Sant Cugat, ha publicat el seu primer número amb un tiratge de 2.000 exemplars. La publicació, editada pel grup Salathar Consultores, vol informar de les notícies de l'entitat i obrir el teixit empresarial de la nostra ciutat.

La revista 'Golf a Sant Cugat' amb quatre publicacions anuals vol ser una publicació de referència a la comarca. De moment ja s'ha publicat el primer número on destaquen alguns dels continguts com una entrevista a Jordi Ríos, actor de Polònia i Cracòvia, campionats organitzats pel club o el nou disseny del camp després de les fortes ventades patides per la instal·lació. La publicació tindrà quatre números. El primer s'ha publicat aquesta setmana, el segon al setembre, el tercer al desembre i l'últim al març. El director de la revista és Jordi Puigdomènech i l'edita el grup Salathar Consultores amb un tiratge de 2.000 exemplars.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.